CALITATE GARANTATA, LIVRARE ORIUNDE IN TARA, AJUTOR SPECIALIZAT

Cere o oferta personalizata

CONSTRUIM IMPREUNA

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, Roofi Matcon este unul dintre principalii distribuitori de placaj tego mesteacan pentru cofrare Teckom si placaj tego mesteacan antiderapant, placaj comercial si placa galbena pentru cofrare.

VIZIUNE

Viziunea ROOFI MATCON este unică, obiectivul nostru fiind să ne transformăm clienții în parteneri de afaceri de lungă durată.

CALITATE DE TOP, PRETURI DE IMPORTATOR

Calitate de top – Preturi de importator compania noastră oferă consumatorilor din Romania opțiuni pe care nu le mai pot regasi în niciun alt loc. Suntem importatori direcți de placaj tego mesteacan antiderapant pentru remorci de esență hardwood Wiremesh și Hexaantislip, placă galbenă import Cehia cu tot cu accesorii de montare, placaj pentru ambalaje de lemn si placaj filmat (TEGO de mesteacan Teckom sau alte esente ), decofrol de cea mai bună calitate cu vopsea de cant pentru sigilarea placajului după debitare, membrane hidroizolații, atât pentru fundații, cât și pentru terase.

ROOFI MATCON vă oferă consultanță și vă asistă în fazele incipiente ale proiectelor dumneavoastră. Pentru orice tip de construcții este important să aveți un partener bine informat, cu experiență în producție și execuție. Vă vom acorda tot suportul necesar pentru a vă pune în practică proiectul într-o manieră economică și eficientă.

PESTE 300 DE COLABORATORI

IN TOATA TARA

În prezent colaborăm cu peste 300 de firme din toată țara, asigurând necesarul de placaj TEGO pentru cofrare partenerilor noștri din București, Cluj, Timișoara, Constanța, Iași, Ploiești și Craiova. Oferta noastră de placaj TEGO include atât modelul de bază care poate fi reutilizat pentru maxim 3-5 cofrări, cât și placaj din esență hardwood, care rezistă la peste 40 de cofrări și care este utilizat pentru toate tipurile de construcții.

Alaturi de tine, cu suport specializat

Echipa noastra are peste 15 ani de experienta in industrie, fiind specializata pe selectionarea stricta si cunoasterea celor mai amanuntite detalii despre PLACAJE.  Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare legata de produsele noastre!

Parteneri de incredere

Compania noastra colaboreaza cu producatori de top la nivel mondial in industria materialelor de constructie.

Oferim clientilor servicii de calitate, precum si consultanta in domeniul placajului tego de mesteacan Teckom pentru cofrare (mesteacan, plop si alte esente) precum si a placajului tego mesteacan antiderapant- wiremesh sau hexa.

Lasa-ne un mesaj!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos și îți răspundem cu plăcere la orice întrebare.

PRENUME *
NUME *
ADRESA EMAIL *
TELEFON

SUBJECT

CUM VA PUTEM AJUTA?

Respectam cu strictete confidentialitatea tuturor datelor personale. Informatiile colectate prin acest formular sunt necesare pentru procesarea solicitarii tale. Acestea sunt trimise catre Serviciul Clienti Roofi Matcon responsabil si sunt salvate de Roofi Matcon pentru o perioada limitata, in scopul procesarii. Iti poti exercita dreptul de acces, de rectificare, portabilitate, stergere, opozitie si restrictionare a prelucrarii datelor tale personale trimitand o solicitare prin acest formular sau contactandu-ne prin e-mail la urmatoarea adresa: contact@roofimatcon.ro.

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate.