Project Description

Iti punem la dispozitie materialele de care tu ai nevoie pentru cofrare placaj tego.

Cere o oferta personalizata

Placaj TEGO cofrare

Placajul Tego cofrare este conceput pentru lucrarile de cofrare, avand o rezistenta ridicata in conditii de utilizare normala. In concluzie, datorita fetelor netede, suprafetele de beton realizate nu necesita finisari ulterioare.

Placajul Tego cofrare comercializat de ROOFIMATCON este realizat din lemn de pin sau plop, in Brazilia si China. Incleierea este facuta cu rasina fenolica rezistenta la umiditate, apa, microorganisme sau schimbari bruste de temperatura.

background

Pentru a proteja cele doua fete ale placii Tego s-a folosit film fenolic in cantitate de 120g/ mp. Filmul fenolic si conturile acoperite etanseaza suprafetele, facandu-le sa reziste in conditii de umiditate, caldura sau sub influenta agentilor alcalini. Curatarea panourilor Tego dupa fiecare utilizare se face cu o carpa moale, imbibata intr-o substanta uleioasa. In cazul gauririi placilor de lemn, canturile trebuie sa fie atent protejate.

Curatarea panourilor Tego

Dupa fiecare utilizare se face cu o carpa moale, imbibata intr-o substanta uleioasa, in cele din urma, in cazul gauririi placilor de lemn, canturile trebuie sa fie atent protejate.
  • Fete netede, rezultand suprafete perfecte de beton dupa decofrare.
  • Rezistent la umiditate, microorganism sau intemperii.
  • Perfect etansat cu film fenolic de 120g/mp

Ideile tale au prioritate

Tu vii cu ideile, noi iti oferim solutiile potrivite. Suntem alaturi de tine pentru a ridica impreuna baza proiectelor tale.

Solicita o oferta

Dureaza cateva secunde!

PESTE 300 DE COLABORATORI

IN TOATA TARA

În prezent colaborăm cu peste 300 de firme din toată țara, asigurând necesarul de placaj TEGO cofrare pentru cofrare partenerilor noștri din București, Cluj, Timișoara, Constanța, Iași, Ploiești și Craiova. Oferta noastră de placaj TEGO include atât modelul de bază care poate fi reutilizat pentru maxim 3-5 cofrări, cât și placaj din esență hardwood, care rezistă la peste 40 de cofrări și care este utilizat pentru toate tipurile de construcții.