Project Description

Iti punem la dispozitie materialele de care tu ai nevoie pentru cofrare placaj tego.

Cere o oferta personalizata

Placaj TEGO cofrare

Placajele tego antiderapante comercializate de Sc Roofi Matcon srl sunt de inalta calitate profesionala – toate produsele avand certificate de calitate – fiind importate direct de Sc Roofi Matcon Srl – astfel, utilizatorul beneficiaza de preturi competitive, precum si de o gama variata de esente si calitati .

Placaj tego antiderapant de mesteacan – provenienta Rusia, Ucraina si cu film Dynea finlanda , incleiere de exterior cu clei phenol.

Acest tip de placaj tego hardwood – are minim 30 de cicluri de cofrare – fiind mult mai fiabil in timp decat placajul tego de plop sau placa galbena (care are 3 straturi de lemn de brad cu o incleiere fina).

Placajul de mesteacan antiderapant prezinta in structura 15 straturi de furnir bine presat la cald – iar filmul phenolic de greutate minim 130 gr / mp – din aceste considerente placajul  tego de mesteacan calitatea 1/1 – se prezinta ca fiind cel mai fiabil produs pentru cofrare existent la ora actuala.

De asemenea pentru cofrarea stalpilor – Sc Roofi Matcon Srl comecializeaza placaj de lungime atipica de 3m – 3,5 m – 4 m – din esenta de mesteacan cu film de 440gr/mp.

Comercializarea tuturor produselor se realizeaza in toata tara.

PLACAJ-TEGO-MESTEACAN-LIVRARE-IN-MAXIM-DOUA-ZILE-IN-TARA-ROOFIMATCON-ARGES

Pentru a proteja cele doua fete ale placii Tego s-a folosit film fenolic in cantitate de 120g/ mp. Filmul fenolic si conturile acoperite etanseaza suprafetele, facandu-le sa reziste in conditii de umiditate, caldura sau sub influenta agentilor alcalini. Curatarea panourilor Tego dupa fiecare utilizare se face cu o carpa moale, imbibata intr-o substanta uleioasa. In cazul gauririi placilor de lemn, canturile trebuie sa fie atent protejate.

Curatarea panourilor Tego

Dupa fiecare utilizare se face cu o carpa moale, imbibata intr-o substanta uleioasa, in cele din urma, in cazul gauririi placilor de lemn, canturile trebuie sa fie atent protejate.
  • Fete netede, rezultand suprafete perfecte de beton dupa decofrare.
  • Rezistent la umiditate, microorganism sau intemperii.
  • Perfect etansat cu film fenolic de 120g/mp

Ideile tale au prioritate

Tu vii cu ideile, noi iti oferim solutiile potrivite. Suntem alaturi de tine pentru a ridica impreuna baza proiectelor tale.

Solicita o oferta

Dureaza cateva secunde!

PESTE 300 DE COLABORATORI

IN TOATA TARA

În prezent colaborăm cu peste 300 de firme din toată țara, asigurând necesarul de placaj TEGO cofrare pentru cofrare partenerilor noștri din București, Cluj, Timișoara, Constanța, Iași, Ploiești și Craiova. Oferta noastră de placaj TEGO include atât modelul de bază care poate fi reutilizat pentru maxim 3-5 cofrări, cât și placaj din esență hardwood, care rezistă la peste 40 de cofrări și care este utilizat pentru toate tipurile de construcții.